blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG dickie
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
dickie



Drink & Drive 2: Koniec sveta
pridal dickie 27.12. 2012 o 18:01



Nazdárek decká, odrostlejší gameri ako aj starí pardáli, ktorí nevedia kedy prestať !!!

 

Máme tu čas Vianoc, a to je čas kedy sa všetky dobré duše stretajú, zdieľajú svoje sexuálne zážitky a cítia svoje živočíšne teplo. Váš starý známy .dickie (óóó bože daj, nech jeho gamepad večne veje) nechcel ostať bokom a spomenul si, že by mohol opäť raz usporiadať akciu s honosným názvom – Drink & Drive. A keďže .dickie (óóó bože daj, aby jeho gamapadu nikdy nedošli baterky) je muž činu, rozposlal pár SMSiek, mailov, kričal z okna, jačal z električky, a tak sa u neho doma opäť zišla skvelá zostava.

 

Písal sa 21. december a mal to byť koniec sveta. Kto mal vtedy vedieť či nebodaj tušiť, že naozaj aj bude. Na dvere mojho skromého príbytku najskôr zabušil svojím nežným kopýtkom Jeffo (inak kríženec Východniara a Záhoraka – vražedná to kombinácia), Marcel (nie, nepliesť si s pánom ????) a Burinka Záhradná (aka prznič mladých a nevinných žien z BB). Osádka nie celkom početná (vďaka vám, všetkým priateľkám a milenkám, ktoré ste nepustili svoje krajšie polovičky v tento rozkošný dátum na úplne nevinnú akciu), o to však nebezpečnejšia.

 

Kto nepozná moju akciu Drink & Drive, možno nastal časť vysvetliť. Drink & Drive je jeden byt, jedna PS3, jedno Gran Turismo 5, jeden volant Logitech G25, ten najlepší alkohol, po ktorom sa zaručene neslepne, ale naopak rozvíja telo i ducha, a tlupa indivíduí, ktorí majú radi dobré pitie, vôňu spálených pneumatík a pach spoteného podpazušia. Cieľ? Zistiť, ako alkohol vplýva na jazdecké zručnosti pánov tvorstva, zistiť konečne, kto ho má väčšieho, užiť si a hlavne prísť na to, čo to kurwa znamená 42 …?

 

Po úvodných predstaveniach a ozrejmeniach, kto čo vyviedol za posledných pár týždňov, vypitia úvodného poldecáku domácej a načatie pivka, sme sa pustili do občerstvenia. Šak autá neutečú. Okrem Marcela všetci jedli a teda nemali chuť, ale po druhom pive som zistil, že už nie je takmer čo jesť. Time 2 drive.

 

Samotné jazdenie sa nieslo v skvelom duchu, súťaživej atmosfére ako aj zabudnutej špinavej bielizne pod stolom a vzrušenej susede. Absolvovali sme celkom 6 meraných okruhov v nasledujúcom poradí:

 

  1. denný okruh, nemecké auto
  2. upršaný okruh, nemecké auto
  3. denný okruh, talianske auto
  4. snežná rally, rally špeciál
  5. rally v noci, rally špeciál
  6. denný okruh, motokáry

 

Počas týchto jázd sa zistilo nasledovné – Marcel je kurwa dobrý a okrem rally v noci vyhral všetko. Spomínal som, že bol juniorský majster Slovenska v jednom motoristickom športe? Nabudúce mu dáme handicap dve slivovice. Ja som vyhral tú šiestu jazdu.

 

Čo sa týka účinkov pitia, môžem s kľudným svedomím prehlásiť nasledovné:

 

-       1-2 pivá robia odvážneho vodiča a čas sa zlepšuje

-       daľšie 1 pivo a 2 pol deci robia veselého vodiča, čo nie vždy je na prospech, ale stráca sa stress, že         niečo pokazíte (a to je pozitívne)

-      ďalšie 2 pivá a 4 pol deci sú už čistá fun a je isté, komu ide o víťazstvo v kategórii “Drink” a komu v            kategórii “Drive”

 

Dodatočne za samozrejme zistilo, že Marcel fejkoval poldecáky a bola “seriózna” debata, či mu odobrať získané tituly. Ale radšej sme sa napili a stvrdli na motokárach, ktoré sú čistý adrenalin a neskutočná zábava. Po tretej hodine rannej Jeffo dostal neskutočne kvalitný nápad (nech mu jeho pečienka večne veje pocitom hojnosti), že treba vyraziť do mesta. O tomto čase vraj nevinné a opustenné panny potrebujú sprievod na ich tŕnistej ceste domov. Tak sa aj stalo. Zvyšok večera popíšem len v útržkoch, pretože pamäť je dobrotivá a prestala fungovať (môže pamäť viať?).

 

-       7.30 stojím na zastávke a chystám sa ísť domov (4 zastávky)

-       7.32 nastupujem do busu

-       7.33 kua, prečo na mňa každí “tupo zíra” a má v ruke igelitku ?

-       7.55 budí ma šofér, vraj sme na konečnej (cca 22 zastávok) – KUA !!!

-       7.56 kde v <> som?

-       7.57 myslí mi to, idem domov pešo krížom

-       8.10 kua, absolutne netuším, kde som

-       8.20 marná snaha zistiť, kde je najbližia AKÁKOĽVEK zastávka je korunovaná úspechom

-       8.23 je tu ďalší bus

-       8.42 som pred domom a nezaspal som !!!

-       8.46 padám do postele s vedomím, že som prežil KONIEC SVETA !!!!

 

Takže všetkým vám, herne pozitívnym úchylákom, šťastné a veselé, nech vám vlajú gamepady a ovísajú myšky, a skvelé vykročenie do roka 2013 !!!   

 

@dickie /// worriedmuschroom

 

p.s. fotky zúčastnených sem zámerne nedávam, náhodou by ich videli matky, priateľky, či milenky

 

p.s. 2 fotky odovzdám osobne, skočíme na jedno :)) 



Prístupov 5097
Kvalita článku
(100%) hlasov 5

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Drink & Drive 2: Koniec sveta
[ 27.12.2012] (príspevkov 11)
Rok 2011 mojima očama ...
[ 23.12.2011] (príspevkov 6)
Poohliadnutie sa za rokom 2010.
[ 30.12.2010] (príspevkov 16)
My Electronic Suicide
[ 18.12.2009] (príspevkov 16)
Poohliadnutie sa za herným rokom 2009.
[ 16.12.2009] (príspevkov 8)
Bez názvu naprieč Nórskom ...
[ 8.12.2009] (príspevkov 19)
Moje prvé PS3 výročie ...
[ 23.9.2009] (príspevkov 57)
Bez názvu a v tichosti ...
[ 22.9.2009] (príspevkov 1)
Bez názvu avšak s pochopením ...
[ 21.9.2009] (príspevkov 11)